torstai 3. syyskuuta 2015

~30 vuotta yhdessä, mistä 23 mäsänä

Kesä 2015 oli ainakin minulle hyvä säiden suhteen. Jaksoin tehdä itse paljon enemmän enkä tarvinnut säännöllisesti henkilökohtaista avustajaa varsinaisen avustajan kesäloman ajaksi. 

Sadetta en olisi ihan noin paljon kaivannut, mutta lämpötila oli minulle näin jälkikäteen ajateltuna aivan sopiva. Tietysti sitä itsekin sortui voivottelemaan alhaista lämpötilaa, mutta en todennäköisesti olisi tehnyt kahta tuhannen kilometrin moottoripyöräreissua hellesäässä. 

Myös parisuhde ja perhe-elämä on saanut uutta virtaa yhteisen tekemisen kautta. En olisi puoli vuotta sitten uskonut, että moottoripyörä voisi olla hyväksi suhteelle. Silloin kun mies joulukuussa sen osti, ajattelin sen vain pahentavan tilannetta ja lisäävän yksinäisiä aikoja lasten kanssa. Kuitenkin koko kesän on jokainen perheenjäsen saanut vuorollaan laatuaikaa isän/aviomiehen kanssa. 

Seksikin on ollut tämän kesän aikana hyvää ja nautinnollista. Syksyllä ja talvella pitää pystyä ylläpitämään se eikä antaa väsymykselle, laiskuudelle tai muulle yhtä huonolle tekosyylle periksi. Mikään ei suju jos seksi ei suju. Kauna ja ikävät ajatukset peittävät hyvät asiat ja kiintymyksen. Ja vaihtamalla se ei parane, usko pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti