Matkailua

Tähän sivuun olen koonnut matkustellessa eteen tulleisiin esteisiin ja niistä selviämiseen. Pyörätuolilla matkustavan täytyy olla usein yhteyksissä matkanjärjestäjään jo 48 tuntia ennen matkaa. Tiedot ovat usein irrallisesti siellä täällä, ja siksi olen koonnut asioita tälle sivustolle. "Miksi jokaisen pitää itse ottaa asioista selvää, jos joku on sen jo tehnyt?" on mottoni.

http://omitram.blogspot.com/2015/02/tenerife.html
Kävimme lasten ja vanhempien kanssa viime talvena Teneriffalla ja vuotta aikaisemmin Cran Ganarialla. Ehdottomasti esteettömämpi on Teneriffa.
Helmikuussa 2016 uudestaan Teneriffalla http://omitram.blogspot.com/2016/05/tenerife-2016.html

http://omitram.blogspot.com/2014/07/junalla-kesalla-2014.html
http://omitram.blogspot.fi/2013/08/junamatkustelua.html
Kirjoituksissa kerron omista kokemuksistani junalla matkustamisessa lasten ja pyörätuolin kanssa.

http://omitram.blogspot.com/2013/09/lentomatkustelua.html
Kokemuksia on myös lentokoneessa matkustamisesta.


http://omitram.blogspot.com/2015/07/moottoripyorareissu-poriin.html
http://omitram.blogspot.com/2015/08/moottoripyorareissu-osa-2-saariselka.html
Viime kesä 2015 oli Suomessa MS-tautia sairastavan paratiisi. Lämpötilan pysytellessä alle hellelukemien oireet pysyivät heikkoina, joten moottoripyörällä matkustaminen miehen kanssa onnistui hyvin. Sitä hehkutetaan yllä olevissa teksteissä.


Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut kuuluvat kunnan järjestämiin vammaispalvelulain mukaisiin toimintoihin. Niitä haetaan vammaispalvelusta ja niitä saa asiointi- ja virkistysmatkoihin vähintään 18 yhdensuuntaista matkaa. Tämän lisäksi työ- tai opiskelumatkat katsotaan erikseen, ja niitä on minulla 40 yhdensuuntaista matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti