keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Wheelgirl

Täällä on ollut valitettavasti hiljaista koska on ollut monenlaista juttua meneillään. Kiitos teille uskolliset seuraajani ja nöyrä anteeksipyyntö kaikille!
 
Olen aloittanut keväällä Sanomalehti Kalevan bloggaajana Wheelgirl -nimellä. Julkaistu on vasta muutama blogi enkä ole jaksanut kirjoittaa millään molempiin.
Monta luonnosteltua tekstiä odottaa malttamattomana julkaisua bittiavaruuteen. Blogini osoite on
https://blogit.kaleva.fi/wheelgirl/
Toinen minua kiireisenä pitänyt asia on tanssiharrastukseni, maaliskuun SuomiOpen ja kilpailut Hollannissa pääsiäisenä. Kilpailuja varten on pitänyt harjoitella, hakea rahoitusta, anoa avustajatunteja, miettiä puvustus ja meikki, huollattaa pyörätuoli, varata matkoja jne.
Kilpailut menivät erinomaisesti: sekä singlenä että duona hopeaa SuomiOpenista, singlekultaa ja duokultamitali ja duopronssi Hollannin kisoista. Debytant duo2-luokassa olimme ainoat suomalaiset seitsemästä parista. Tästä tarkemmin osoitteessa   https://blogit.kaleva.fi/wheelgirl/2017/05/04/pyoratuolitanssin-dutch-open/
Kolmas minua  työllistävä projekti on Ylen Hula hula Suomi -ohjelma. Koko huhtikuu on mennyt ohjelman yhteistanssinumeroa harjoitellessa. Se saatiin nauhoitettua loppuun viime sunnuntaina. Tässä pieni näyte yhteistanssista:
https://www.dropbox.com/s/sfndk0gdi0vh7qs/Video_20170510201551951_by_videoshow.mp4?dl=0
Huom. Linkki avautuu ainakin Chromella! Videon pituus on vain muutaman sekunnin.
Lisäksi olen ohjelmassa ns. profiilihenkilö, ja sitä varten oli omat haastattelu- ja tanssikuvaukset. Ohjelmasarja alkaa 12.5.2017, ja Oulun jakso lähetetään perjantaina 26.5.2017  klo 21.00, ja siitä saa lisätietoja mm. nettiosoitteista:
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/04/11/hulahula-suomi-ylen-kanavilla-125-alkae
Neljänneksi olen luonut Facebookin oman tanssisivun Dance Team Mertala & Hamari-Martimo, jonka osoite on 
https://www.facebook.com/danceteam.mertala.hamarimartimo/

Ja vielä sokerina pohjalla:
Ilmoitin perhe Martimon tanssimaan hulahulan tahtiin juhannusaattona. #hulahulasuomi
http://hulahulamartimo.blogspot.fi/
Ja uusi blogi Kalevassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti