sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Tenerife 2016

Olimme jälleen isolla porukalla lomalla eteläsuomalaisten hiihtolomalla. Mukaan lähtevät minä ja lapseni, sisareni ja hänen lapset sekä vanhempani. Odotettavissa oli ainakin 20 asteen lämpöä - ja se on -10 asteen tilalle tervetullut vaihtoehto.

Kuvaaminen jäi tällä kertaa heikonlaiseksi. Viimeisenä iltana havahduttiin tallentamaan kuitenkin komea auringonlasku. Ehkäpä lomakuvista olisi tullut samanlaisia, jos olisi taas otettu niitä.

Hotelli oli tällä kertaa vain huone, parveke ja vessa. Tilaa olisi kaivannut enemmän, varsinkin kun huoneeseen piti saada myös pyörätuoli mahtumaan. Parvekkeellakaan sitä ei voinut säilyttää, kun se sijaitsi niin huoneen perällä ja mutkaisen oviaukon takana. Ahtaaaksi huoneen teki myös se, että huoneessa oli lisävuode, koska meitä oli kolme. No, oppiipahan arvostamaan tilaa ja huoneistohotelleja!

Lapset kävivät uimassa joka päivä pääosin hotellin altaassa ja pari kertaa rannallakin. Ihot tuli poltettua muutamaan kertaan, ja "ollinlootan" takia lapset söivät jäätelöä ja roskaruokaa tarpeekseen. Gourmet-kokeilut eivät tuntuneet lapsista vielä kovin houkuttelevilta...

Suunnittelimme sähkömopon vuokrausta, mutta suunnitelmaksi se jäi. Kävely- ja kelausmatkat olivat sen verran lyhyitä, ettemme tarvinneet taksin lisäksi muuta kulkuneuvoa. Kävimme myös Fañabessa markkinoilla ja siellä riitti kaikenlaisia myyjiä. Mukavin muisto sieltä oli pilapiirros lapsista, ja siitä tuli ihan hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti