tiistai 26. tammikuuta 2016

Tammileiri

Helsingissä järjestettiin tammileiri tammikuussa. Tammileiri oli pyörätuolitanssin harjoituskilpailu ja opetuspäivä, joka järjestettiin Helsingissä ja järjestäjänä oli Pyörätuolitanssiliitto. Mietin ensin pitkään, osallistuisinko tapahtumaan koska minulla oli kuntoutus edellisellä viikolla Mikkelissä. Lopulta päätin osallistua ja ostin paluulipun Ouluun, koska Helsinkiin meno menisi kelan kyydillä. 

Toinen askarruttava asia oli doping. Nimittäin tutkien pyörätuolitanssiliiton sääntöjä kilpailuista, ja aiheesta oli puhetta myös käymälläni leirillä aiemmin. Sain ohjeet tutkia kiellettyjen aineiden listaa ja verrata käyttämiäni lääkkeitä niihin. Siitäpä se tenkkapoo tuli. Kaksi käyttämistäni lääkkeistä on osittain tai kokonaan kiellettyjä. Koska kilpailu oli kansallinen ja epävirallinen, ei lääkkeistä tullut ongelmaa, mutta vappuna järjestettävät Suomi open 2016 vaatisi tarkempaa tarkastelua. Onneksi kielletty Tamofen ehtii loppua ennen sitä.

Osallistuin kilpailuissa duo tulokkaat ja single tulokkaat -luokkiin ja voitto tuli molemmista sarjoista. Single tulokkaat -sarjassa tanssitaan hidas valssi ja samba. Duo tulokkaiden sarjassa tanssitaan lisäksi tango. Oli mukava kokemus - ja olisi ollut ilman voittojakin, mutta voitto oli herkullinen lisä ja muutenkin oli kiinnostava nähdä samanhenkisiä ihmisiä. 

Pääasia olisi saada parempi pyörätuoli, jossa olisi pienemmät eturenkaat, kiinteä runko, takarenkaat kahdeksan asteen kulmassa ja paras tällainen olisi Progeon aktiivituoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti